Icon-back-white Menu
Space Expo: maak ...

Space Expo: maak een tripje naar de Melkweg

Bekijk alle informatie

Wubbo Ockels en André Kuipers zijn de enige Nederlanders die ooit de ruimte bezochten. Maar er is nog een manier om een tripje naar de Melkweg te maken: Space Expo in Noordwijk! Hier leer je alles over de ruimte en de bekendste astronauten. Vlieg nu naar Space Expo!

Reis langs sterren en planeten

Maak een reis langs verre planeten en prachtige Melkwegstelsels in de tentoonstelling van Space Expo. Beleef zelf een raketlancering of bewonder de Soyuz, het ruimteschip waarmee André Kuipers reisde. Altijd al willen weten hoe een astronaut slaapt, eet en leeft? Loop dan door het model van het ISS ruimtestation en zie het zelf.

Pak de Space Shuttle naar ESA

Space Expo is het officiële bezoekerscentrum van ESA ESTEC, de grootste ruimtevaartorganisatie van Europa. Stap op de Space Shuttle en bezoek ESTEC onder leiding van een ervaren gids. Dat wil je niet missen als echte ruimtevaartfan! De Space Shuttle rijdt in het weekend en in schoolvakanties.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 10:00 uur tot 17:00 uur
Openstelling op maandag: alleen in de schoolvakanties; raadpleeg de website voor de precieze dagen en tijden. Op 24 december en oudjaarsdag open tot 15:00 uur.

Volwassenen: € 12,00
Kinderen: € 8,00
65+: Onbekend
Peuters: Gratis
Kindertarief geldt van vier tot en met twaalf jaar. Speurspel: € 0,50. Museumkaart: gratis entree. Rondleiding met gids € 42, 50 (maximaal twintig personen). Space Shuttle € 6 (alleen tijdens weekenden en schoolvakanties). Voor de Space Shuttle geldt een minimum leeftijd van negen jaar, een geldige legitimatie is verplicht en de deelnemers moeten goed ter been zijn.

Adres
Map Pin
Keplerlaan 3
Noordwijk

Foto's

In de buurt