Icon-back-white Menu
Space Expo: maak ...

Space Expo: maak een tripje naar de Melkweg

Bekijk alle informatie

Wubbo Ockels en André Kuipers zijn de enige Nederlanders die ooit de ruimte bezochten. Maar er is nog een manier om een tripje naar de Melkweg te maken: Space Expo in Noordwijk! Hier leer je alles over de ruimte en de bekendste astronauten. Vlieg nu naar Space Expo!

Reis langs sterren en planeten

Maak een reis langs verre planeten en prachtige Melkwegstelsels in de tentoonstelling van Space Expo. In deze eerste ruimtevaarttentoonstelling van Europa beleef je een raketlancering of bekijk je de ruimtepakken die de astronauten droegen. En hoe ziet een ruimtestation er eigenlijk uit?

Ritje met de Space Train

De Space Train brengt je naar ESTEC, de grootste vestiging van de Europese Ruimtevaartorganisatie ESA. Tijdens de rondleiding bezoek je onder andere de testfaciliteiten voor satellieten en het informatiecentrum voor het International Space Station (ISS). De Space Train rijdt in het weekend en in schoolvakanties. Ben je een echte ruimtevaartfan? Dan moet je hier zijn geweest!

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 10:00 uur tot 17:00 uur
Openstelling op maandag: alleen in de schoolvakanties; raadpleeg de website voor de precieze dagen en tijden. Op 24 december en oudjaarsdag open tot 15:00 uur.

Volwassenen: € 12,00
Kinderen: € 8,00
65+: Onbekend
Peuters: Gratis
Kindertarief geldt van vier tot en met twaalf jaar. Speurspel: € 0,50. Museumkaart: gratis entree.

Adres
Map Pin
Keplerlaan 3
Noordwijk

Foto's

In de buurt