Icon-back-white Menu
Kasteel de Haar: ...

Kasteel de Haar: een sprookje voor iedereen

Bekijk alle informatie

Kasteel de Haar is het grootste en meest luxe kasteel van Nederland en een bezoek moet alleen daarom al op ieders verlanglijstje staan! Dit imposante gebouw bij Haarzuilens is absoluut het bekijken waard. Vergaap je aan de torens, grachten en poorten en ophaalbruggen en maak daarna een wandeling door de prachtige kasteeltuinen.

Sprookje voor kinderen

Voor kinderen is Kasteel de Haar het ultieme sprookje. Ze voelen zich even helemaal ridder of prinses. In de schoolvakanties zijn er vaak extra activiteiten. Neem een kijkje bij de hertjes in het park, ga een ijsje eten bij het Tuynhuis of smul van een pannenkoek bij Koetshuis de Haar. Ga het park in om de avontuurlijke speurtocht te doen waar je van alles leert over het kasteel, het park en de dieren die er leven! Ben jij net zo dapper als een ridder? Trotseer het mysterieuze doolhof van het sprookjesachtige kasteel.

Baron en barones

Baron Etienne en barones Hélène woonden vroeger op Kasteel de Haar. Ze gaven geweldige feestjes en omringden zich met rijke vrienden, waaronder leden van het koningshuis. Meer weten over de familie die achter het kasteel schuilgaat? Bekijk de familiegeschiedenis van Kasteel de Haar en ontdek welke beroemde gasten op het kasteel verbleven - en van wie het kasteel nu eigenlijk is. Romantisch: stellen kunnen trouwen op Kasteel de Haar. Gegarandeerd een sprookjesbruiloft! Daarnaast zijn er ook diverse mogelijkheden voor het organiseren van (bedrijfs)uitjes, schoolreisjes, events en familiedagen. Neem hiervoor contact op met Kasteel de Haar. Trouwen op Kasteel de Haar

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 11:00 uur tot 17:00 uur
Het park en de kasteelwinkel zijn geopend vanaf 09:00 uur.

Volwassenen: € 16,00
Kinderen: € 10,00
65+: Onbekend
Peuters: Gratis
Kinderprijs geldt vanaf vier tot twaalf jaar. Toegang tot het park alleen kost € 5,- voor volwassenen en € 3,50 voor kinderen van vier tot twaalf jaar.

Adres
Map Pin
Kasteellaan 1
Haarzuilens

Foto's

In de buurt