Icon-back-white Menu
Jami Recreatie: a...

Jami Recreatie: all-in topdag voor groepsuitjes

Bekijk alle informatie

Toe aan een uitdaging met je collega's? Zin in een actieve dag met je vrienden? Of zoek je een originele invulling voor je familiedag? Jami Recreatie heeft alles in huis voor een onvergetelijke dag. Het recreatiepark in Ospeldijk heeft maar liefst veertig sporten en spellen. De originele spellen laten zien hoe mensen overal ter wereld hun vrije tijd besteden.

Goedverzorgde groepsuitjes

Jami staat bekend om haar informele sfeer en goede verzorging. Smul van de heerlijke vlaai bij de koffie, net als veel andere groepen die een gezellige tijd hebben gehad bij het populaire recreatiecentrum (lees de reviews). Bedrijven, vriendengroepen en families: iedereen is welkom en iedereen kan meedoen. Jami Recreatie brengt de hele groep feestend in beweging!

Jami-Recreatie
Jami Recreatie was in 2013 het best beoordeelde uitstapje op DagjeWeg.NL.

Hakketakken bij Jami Recreatie

Spring van de hak op de tak met de familietak of de bedrijfstak en ga op zoek naar de Hakketakker van de Dag! Met een Hakketak-arrangement kies je vier spellen uit het aanbod van dertig spellen. Wie voert alle onderdelen van het spel als beste uit? Na elk half uur wordt het gezelschap weer door elkaar gegooid. Fanatiekelingen kunnen zich uitleven, maar het is ook leuk voor mensen die niets met sport en spel hebben. Dit 'Jami Recreatie-roulatiesysteem' scoort ontzettend hoog en staat, in combinatie met de spellen, garant voor een top-beleving. Probeer het zelf uit!

De formule van Jami Recreatie

Bij Jami Recreatie is je familiedag of bedrijfsuitje goed verzorgd en heerlijk ontspannen! De formule is zo krachtig dat het niet uitmaakt in welk seizoen je komt. Groepen met minstens twintig volwassenen kiezen bijvoorbeeld voor:
  • Een Wintermeerkamp waar je het gegarandeerd warm van krijgt (verschillende soorten mogelijk, ook voor groepen vanaf twaalf personen)
  • Een teambuildingsdag, inclusief een valkeniersshow!
  • Garden Games relax, een gezellige dag zonder verplichtingen
  • Een Familiedag bij Jami Recreatie, boordevol originele spellen en lekker eten

Tuinfeest en barbecue

Jami Recreatie is ook de ideale plek voor een tuinfeest of barbecue. De eigenaren van het Brabantse familiebedrijf - dat al sinds 1975 bestaat - zijn zelf gastheer gedurende het arrangement. Veel groepen komen regelmatig terug, sommige zelfs jaren achter elkaar. Kom ook, net als zij, genieten van de formule, de gastvrijheid en enthousiasme van het team.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Jami Recreatie is tijdens de vakanties dagelijks geopend. De openingstijden zijn afhankelijk van het gekozen dagarrangement. Raadpleeg de website van Jami Recreatie.

Volwassenen: € 45,00
Kinderen: € 15,00
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
Genoemde prijs geldt voor het arrangement familiedag C. Voor kinderen betaal je tussen de € 15,- en € 25,- per kind. Het kindertarief geldt tot en met vijftien jaar.

Adres
Map Pin
Moostdijk 7
Ospel

Foto's

In de buurt