Icon-back-white Menu
Pannenkoekenresta...

Pannenkoekenrestaurant De Dorpsherberg

Bekijk alle informatie

De pannenkoeken van pannenkoekenrestaurant De Dorpsherberg in het Limburgse Ospel worden nog steeds op ambachtelijk wijze gebakken. Wat te denken van een Franse pannenkoek met ham, prei, brie en champignons? Zaterdag- en zondagavond is het tijd voor het stoere Piraterijbuffet: onbeperkt eten van een uitgebreid buffet. Schuif snel aan en smullen maar!

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 11:30 uur tot 21:00 uur
De DorpsHerberg is dagelijks geopend vanaf 11:30 uur, behalve op dinsdag. De keuken is geopend tot 21:00 uur. Van 1 oktober tot en met 29 april is het restaurant op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag open vanaf 16:00 uur en op zaterdag en zondag is de keuken geopend vanaf 11:30 uur. 't Piraterijbuffet begint iedere zaterdag om 17.30 uur en op zondag om 16.30 uur. De Dorpsherberg is op Koningsdag en Carnavalsmaandag en -dinsdag open vanaf 16:00 uur. Het restaurant is van 27 december t/m 1 januari gesloten.

Volwassenen: € 5,75
Kinderen: € 5,75
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
Genoemde prijs is de prijs van een pannenkoek naturel met poedersuiker. Kinderprijs geldt voor een kinderpannenkoek met poedersuiker en chocolade ‘turfstrooisel’.

Adres
Map Pin
Casseweg 1a
Ospel

In de buurt