Icon-back-white Menu
Uitvinders gezoch...

Uitvinders gezocht! De Spelerij - De Uitvinderij

Bekijk alle informatie

De Spelerij in Dieren is een bijzonder speel- en ontdekpark en bestaat uit twee onderdelen: De Spelerij en De Uitvinderij. De Spelerij staat vol speelobjecten die kinderen zelf in beweging kunnen brengen. Zo is er een hijskraan waarmee ze zelf kunnen scheppen en draaien. In De Uitvinderij maken kinderen de mooiste kunstwerken. Maak bijvoorbeeld een sleutelhanger van plexiglas of een spettertekening in de verfmachine. Na al die inspanning trek gekregen? Kids bakken hun eigen broodje voor de lunch! Heerlijk met jam, hagelslag of muisjes.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 10:00 uur tot 17:00 uur
De Spelerij is in de winter op woensdag geopend van 12:00 tot 17:00 uur. In de vakanties en in het weekend is De Spelerij dagelijks geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur in de winter. In de zomer, van 1 april tot 30 september, dagelijks geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur.

Volwassenen: € 14,00
Kinderen: Onbekend
65+: Onbekend
Peuters: Gratis
Genoemde prijzen gelden vanaf vier jaar. Kinderen tot vier jaar gratis. Bezoekers ouder dan honderd jaar ook gratis entree. Het park is geschikt wanneer het jongste kind vier jaar is. Als het oudste kind vier jaar is, is het beter om nog even te wachten.

Adres
Map Pin
Veldweg 5
Dieren

Foto's

In de buurt