Icon-back-white Menu
Op avontuur in de...

Op avontuur in de haven van Maritiem Museum Rotterdam

Bekijk alle informatie

Luister in het Maritiem Museum Rotterdam naar verhalen van stoere zeemannen, dappere ontdekkingsreizigers, noeste havenarbeiders en chique cruisereizigers. Bewonder zeekaarten van meestercartograaf Joan Blaeu en bekijk het oudste scheepsmodel van Europa. Het museum ligt in de oudste en grootste museumhaven van Nederland.

Leuk weetje: Maritiem Museum heeft de BankGiro Loterij Museumprijs 2018 gewonnen en is daarmee Museum van het Jaar!

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 10:00 uur tot 17:00 uur
Op zon- en feestdagen open vanaf 11:00 uur. In schoolvakanties ook op maandag open. De kades en steigers in de Maritiem Museum Haven zijn van dinsdag tot en met zondag open. Dagelijks zijn er wisselende schepen en kranen open tot 16:00 uur die je met een entreekaartje van het museum kunt bezoeken. Scheepshelling Koningspoort is van maandag tot en met donderdag open van 10:00 uur tot 16:00 uur, en de bibliotheek op vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Volwassenen: € 12,50
Kinderen: € 9,00
65+: Onbekend
Peuters: Gratis
Kinderen tot en met drie jaar gratis entree. Kindertarief geldt vanaf vier tot en met vijftien jaar. Bezoekers met CJP-pas betalen € 8,50 entree. Groepen krijgen korting. Bezoekers met een Museumkaart of een Rotterdampas hebben gratis toegang tot het museum.

Adres
Map Pin
Leuvehaven 1
Rotterdam

Foto's

In de buurt