Icon-back-white Menu
Maritiem avontuur...

Maritiem avontuur in Het Scheepvaartmuseum

Bekijk alle informatie

Donderende kanonnen klinken over de woeste zee en de wind waait om je oren. Welkom aan boord van de Hollandia, het schip van Michiel de Ruyter! Piraten, schepen en walvissen komen voorbij, terwijl de golven tegen de boeg kapot slaan. Beleef een spannende reis op zee in Het Scheepvaartmuseum en zie hoe stoere zeebonken naar het Verre Oosten voeren. Aan boord van het indrukwekkende VOC-schip Amsterdam kruip je zelf door het ruim en vuur je de kanonnen af. Keer je heelhuids huiswaarts of gaat het schip ten onder? Wat een avontuur! Zet een virtual reality bril op en reis met dit schip terug naar de Gouden Eeuw.

Tip: tijdens schoolvakanties zijn er altijd extra activiteiten voor het hele gezin, zoals leuke rondleidingen en workshops.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 09:00 uur tot 17:00 uur
Dagelijks geopend, maar altijd gesloten op Koningsdag, Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

Volwassenen: € 15,00
Kinderen: € 7,50
65+: Onbekend
Peuters: Gratis
Entreeprijs kinderen geldt voor kinderen van vijf tot en met zeventien jaar. Kinderen jonger dan vijf jaar mogen gratis naar binnen. Gratis entree voor begeleiders van mensen met een beperking. Gratis entree met Museumkaart. Kijk voor andere kortingsacties en voorwaarden voor gratis toegang op de website van Het Scheepvaartmuseum.

Adres
Map Pin
Kattenburgerplein 1
Amsterdam

Foto's

In de buurt