Icon-back-white Menu
Zomerse concerten...

Zomerse concerten in de natuur bij openluchttheater Caprera

Bekijk alle informatie

Geniet van zomerse optredens en theatervoorstellingen in de buitenlucht. Tussen de duinen en het bos buiten Bloemendaal vind je een mix van cultuur en natuur: openluchttheater Caprera. Het programma is divers: van pop tot klassiek en van dans tot kindershows. Beleef een sfeervolle avond in de natuur!

Sfeervolle zomeravonden

Openluchttheater Caprera is een unieke locatie om een voorstelling of optreden mee te maken. Je zit tussen de duinen en het bos: de tribune van het theater is tegen een duinpan gebouwd. De wind waait door de bomen en blaast een frisse bries door je haren. Omringd door natuur kijk je op een zomeravond naar een theaterstuk, of luister je naar een geweldige band terwijl de zon ondergaat. Genieten! Drankje erbij? Bij het paviljoen kun je met muntjes eten en drinken halen.

Wie staan er op de planken?

Patti Smith, The Common Linnets, Racoon en Bløf: er staan geweldige artiesten op het podium van openluchttheater Caprera. Voor kinderen staat er ook genoeg op het programma, zoals de Sesamstraatshow. Er veel mooie shows en goede bands op de agenda. Weten wie of wat wanneer op de planken staat? Bekijk alle voorstellingen die op de planning staan.

Wandelpark Caprera

Het idee voor het openluchttheater ontstond in 1947, toen een vader en zoon in tijdens een wandeling een groot zandgat in een duin ontdekten. Een mooie locatie voor een openluchttheater! Sinds 1948 is openluchttheater Caprera een feit. Naast openluchttheater is Caprera ook een wandelpark, vol nachtegalen, vleermuizen en honderden soorten planten en bomen.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden en -dagen voor het openluchttheater verschillen per voorstelling. Bekijk de tijden en dagen van alle voorstellingen op de agenda. Het theater gaat een uur voor aanvang van een voorstelling open. Het wandelpark is dagelijks geopend.

Volwassenen: € 1,00
Kinderen: Onbekend
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
De genoemde prijs is de entreeprijs voor het wandelpark. De vanafprijs voor een concert is ongeveer € 24,25. Kijk op de website voor actuele voorstellingen en de prijzen. Parkeren tijdens voorstellingen kan langs de weg aan één zijde of op het kopje op het grote parkeerterrein bij Restaurant De Uitkijk.

Adres
Map Pin
Hoge Duin en Daalseweg 2
Bloemendaal

Foto's

In de buurt