Icon-back-white Menu
De Efteling

De Efteling

Bekijk alle informatie

De Efteling is het grootste en populairste themapark van de Benelux en een van de oudste themaparken ter wereld. Met het Sprookjesbos, waar de reus Langnek in veler herinnering nog boven de bomen uitsteekt, opende de Efteling zijn deuren. Jong en oud beleeft hier mooie momenten en geniet van de sprookjes, parkshows en spannende attracties.

Attracties Efteling

De Efteling is uniek door de bijzondere sfeer, gebaseerd op de ontwerpen van Anton Pieck. In de attractie Symbolica ga je op magische tour door het prachtige paleis van koning Pardulfus. Maak vervolgens in de achtbaan Baron 1898 een vrije val van 37,5 meter en raas met negentig kilometer per uur doldwaze bochten in! Geniet ook van de sensationele watershow Aquanura, de grootste watershow van Europa.

Video: Symbolica

Beleef Symbolica in stijl: leer de perfecte buiging van O.J. Punctuel.

Magische sprookjeswereld

De kinderen kijken hun ogen uit in de magische sprookjeswereld. Bezoek de mysterieuze Villa Volta, het vervloekte huis waar niets meer is wat het lijkt. Altijd al wedstrijdje willen doen in een achtbaan? Trek ten strijde in Joris en de Draak. Wie haalt de snelste tijd in deze dubbele houten achtbaan? Donker, donkerder, donkerst. Ja, de Vogel Rok neemt zijn passagiers mee in een duizelingwekkende vlucht in het donker. Niemand weet precies waar die heen gaat. Sla ook zeker de Python niet over, de iconische en misschien wel meest bekende achtbaan van Nederland met twee loopings, helix en kurkentrekker.

Slapen in de Efteling

Blijf slapen en geniet nog een dagje van de Efteling. In Vakantiepark Bosrijk verblijf je in een sprookjesachtig appartement of in een Boshuys in een betoverende en natuurrijke omgeving. Loop vlak voor bedtijd achter de Zandkabouters aan naar het Poorthuys. Daar vertelt Klaas Vaak de mooiste verhalen voor het slapengaan. Blijven slapen is ook mogelijk in het Efteling Hotel en in het Loonsche Land. Aan het eind van het bezoek dromen de kinderen na van elfjes, kaboutertjes en pratende bomen. Degenen die de dag met zwieren, zwaaien en loopings doorbrachten, duizelen en draaien nog even na. Eenmaal volledig met beide benen op de aarde, denken de gasten terug aan een onvergetelijke dag. Met de hele klas op stap? Ga op schoolreisje naar de Efteling!

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 10:00 uur tot 18:00 uur
De Efteling is het hele jaar geopend, maar de openingstijden en beschikbare attracties en shows verschillen per seizoen. Kijk voor een actueel overzicht op de website van de Efteling.

Volwassenen: € 38,00
Kinderen: € 38,00
65+: € 38,00
Peuters: Gratis
Online tickets zijn goedkoper. Je kunt het bezoek uitbreiden met vouchers voor diner, parkshow of koffie en thee. Bekijk alle mogelijkheden op de website. Kinderen tot en met drie jaar hebben gratis toegang.

Adres
Map Pin
Europalaan 1
Kaatsheuvel
E-mail

Foto's

In de buurt