Icon-back-white Menu
Schouwburg Het Pa...

Schouwburg Het Park Hoorn

Bekijk alle informatie

Schouwburg en Congrescentrum Het Park heeft ruimte voor maar liefst 1500 bezoekers! Op de planken van het theater staan grote musicalproducties, maar ook aanstormend talent krijgt hier een plaats. Zin in muziek, musical of cabaret? Het Park is het juiste adres voor een gezellig avondje uit in Hoorn! Jaarlijks staan er meer dan driehonderd voorstellingen op de agenda en in het bijbehorende Park Gallery staan wisselende exposities van bekende en onbekende kunstenaars. In de Theaterbrasserie wordt een heerlijke lunch, borrel of het steeds wisselende theatermenu geserveerd. Het complex is ook ideaal voor zakelijke vergaderingen en bijeenkomsten.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 12:00 uur tot 17:00 uur
Openingstijden van de kassa gelden voor maandag tot en met vrijdag. Op voorstellingsavonden is de kassa vanaf 19:00 uur tot 20:30 uur geopend voor het afhalen van kaarten voor de voorstelling van die avond. In het weekend en op feestdagen is de kassa een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Volwassenen: Onbekend
Kinderen: Onbekend
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
Prijzen verschillen per voorstelling. Genoemde prijs is de vanafprijs voor een aanvullend arrangement. Er zijn diverse arrangementen bij te boeken. Bekijk het complete aanbod op de website. Het parkeertarief geldt voor een speciale uitrijkaart.

Adres
Map Pin
Westerdijk 4
Hoorn

In de buurt