Icon-back-white Menu
Barbecueën op de ...

Barbecueën op de Amsterdamse grachten

Bekijk alle informatie

Een perfect dagje op de Amsterdamse grachten beleef je met NAUPAR! Stap aan boord van de luxe sloep Ivan Frank en ontdek de leukste plekjes van Amsterdam vanaf het water. Terwijl je vrolijk verder vaart langs Amsterdamse huizen en kleine bruggetjes, geniet je van een uitgebreide barbecue. Eet je buikje lekker rond! NAUPAR is een samenwerking tussen de rederijen de Zeilvaart, Hanzestad Compagnie en Zeilvloot Lemmer Stavoren. Vanuit zestien havens rondom het IJsselmeer vertrekken de schepen van NAUPAR. Een dagje Enkhuizen, Lemmer, Lelystad of Kampen: met NAUPAR is alles mogelijk! Varen met Naupar

Familiedag

Heerlijk een dagje uitwaaien met vrienden of familie? Dat is in elk seizoen een prima idee. Een zeilschip van NAUPAR is altijd een bijzondere blikvanger en brengt jou en je gezelschap naar de gewenste bestemming. Wordt het een museum, een kasteel of liever zeehonden bekijken op het wad? Ook voor vrijgezellenfeesten heeft NAUPAR leuke ideeën! Stap aan boord van één van de indrukwekkende en elegante schepen en laat het feest maar losbarsten!

Zakelijk

Ook een bedrijfsfeest of zakelijke meeting wordt veel leuker en uitdagender zonder vaste grond onder de voeten. Verlaat het vasteland en stap aan boord van een traditioneel zeilschip dat u brengt naar een bestemming naar keuze.

Wat te doen?

  • Weekendje zeilen
  • Dagje zeilen
  • Familiedag zeilen
  • Vrijgezellenfeest zeilen
  • Dagje zeilen Friesland
  • Bedrijfsuitje
  • Teambuilding zeilen
  • Personeelsfeest
Voor allerlei leuke (groeps)arrangementen klikt u op het tabblad 'Arrangementen' boven aan deze pagina.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Actuele vertrektijden vind je op de website.

Volwassenen: € 69,00
Kinderen: Onbekend
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
Genoemde prijs is de prijs per persoon voor een barbecue op de Amsterdamse grachten. Bekijk alle mogelijkheden en prijzen online.

Adres
Map Pin
Haven Hoorn (navigatie: Hoofd)
Hoorn

In de buurt