Icon-back-white Menu
Varen over de Vec...

Varen over de Vecht in een authentieke salonboot

Bekijk alle informatie

Prachtige huizen en fraaie kasteeltjes glijden langzaam aan het oog voorbij, terwijl de salonboten van Rederij de Kampioen hun weg zoeken over het water van de Vecht. De passagiers leunen lekker achterover, terwijl de schipper het roer stevig in handen houdt. Wat lekkers te eten en te drinken erbij en het plaatje is compleet. Dat klinkt toch heerlijk? Met z'n tweeën een vaartocht maken of met een groepje? Bij Rederij de Kampioen liggen de salonboten voor iedereen klaar. In totaal beschikt de rederij over vier verschillende salonboten met verschillende groottes. Tochten zijn ook individueel te boeken, zodat iedereen de kans krijgt om eens te varen in een mooie salonboot.

Varen op de Vecht

Met de salonboten van Rederij de Kampioen gaan passagiers even terug naar het begin van de vorige eeuw. Dit soort bootjes voeren namelijk in die tijd al over de Vecht langs de theehuisjes en kasteeltjes. Vroeg in de ochtend gaan de salonboten al het water op voor een vroege vaartocht. En zelfs 's avonds stappen de passagiers aan boord voor een maanverlicht uitje. Een hapje en een drankje erbij of zelfs iets mee nemen en genieten maar! Rondvaart op de Vecht

Bedrijfsuitjes

Verplaats de vrijdagmiddagborrel of vergadering naar buiten en stap aan boord. Ook voor bedrijfsuitjes heeft Rederij de Kampioen een compleet programma. Borrelen of lunchen aan boord of een vaartocht in combinatie met een fiets- of poldertocht!

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Vanaf 2 juli tot en met 27 augustus dagelijkse vaartochten. Buiten deze periode alleen op afspraak. Neem contact op of raadpleeg de website van Rederij de Kampioen voor alle mogelijkheden.

Volwassenen: € 19,50
Kinderen: Onbekend
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
Genoemde prijs geldt voor de Stap Op Rondvaarten van anderhalf uur.

Adres
Map Pin
Rijksstraatweg 11
Nieuwersluis

In de buurt