Icon-back-white Menu
Geniet van een ro...

Geniet van een rondvaart over de Kagerplassen

Bekijk alle informatie

Vaar door het Groene Hart van Zuid-Holland, langs de sfeervolle dorpjes aan de Kagerplassen of richting Amsterdam om daar heerlijk te shoppen. Rederij van Hulst laat je Holland van zijn mooiste kant zien en heeft de mooiste dagtochten en arrangementen in de aanbieding. Stap op in Warmond, Lisse of Noordwijk. Schip ahoy! De thuishaven van Rederij van Hulst ligt aan de Kagerplassen. Ontdek deze prachtige omgeving eens met een rondvaart. Rederij van Hulst neemt je graag mee de omgeving in, zodat je volop kunt genieten van de mooie natuur. Stap aan boord en geniet van de prachtige omgeving! Sfeervolle dorpjes worden afgewisseld met groene natuurgebieden. Het Groene Hart van Zuid-Holland op z'n mooist. Tip: geniet uitgebreid van het Kaageiland en neem een latere boot terug.

Dagtocht Amsterdam

Een echte aanrader is een vaartocht naar Amsterdam. Dit is een dagtocht langs schitterende dorpjes aan het water met Amsterdam als perfecte tussenstop. Lekker shoppen of genieten op een terras. Onderweg word je verwend met koffie, broodjes en gebak!

Arrangementen voor gezelschappen

De vijf schepen van Rederij van Hulst zijn ook leuke locaties voor een feest of familiedag. Geniet van het steeds veranderende uitzicht terwijl de rederij zorgt voor allerlei lekkere hapjes en drankjes.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Het hele jaar door varen op afspraak. Kijk voor actuele vaartijden op de website.

Volwassenen: € 15,00
Kinderen: € 10,00
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
Genoemde prijs geldt voor een rondvaart over de Kagerplassen. Bekijk alle prijzen op de website.

Adres
Map Pin
Gemeentehaven / Jan Steenlaan
Warmond

Foto's

In de buurt