Icon-back-white Menu
Ryckelijk geniete...

Ryckelijk genieten bij Kameryck

Bekijk alle informatie

Fraai gelegen tussen de weilanden en aan het water vind je Kameryck. Een locatie om 'ryckelijk' te genieten! Geniet van de vele activiteiten op het buitenterrein. Speel bijvoorbeeld samen een potje Pitch&Putt golf of voetgolf en schuif daarna gezellig aan in het restaurant voor een lunch of diner. Kameryck ligt centraal tussen Utrecht en Amsterdam, is goed bereikbaar én je kunt er gratis parkeren.

Naast Pitch&Putt en voetgolf is er het hele jaar door nog véél meer te doen bij Kameryck. Bekijk alle activiteiten en arrangementen.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Activiteiten zijn te boeken op afspraak. De golfbaan is vanaf 1 maart tot en met 30 november dagelijks geopend vanaf 10:00 uur tot zonsondergang. Het restaurant is dagelijks geopend; ook tijdens feestdagen. Naast Pitch&Putt en voetgolf is er het hele jaar door nog véél meer te doen bij Kameryck. Bekijk alle activiteiten en arrangementen.

Volwassenen: € 15,00
Kinderen: Onbekend
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
Genoemde prijs is de vanafprijs voor een spelletje Pitch & Putt Golf van 9 holes. Bekijk op de website alle activiteiten en tarieven van Kameryck.

Adres
Map Pin
Oortjespad 3
Kamerik

Foto's

In de buurt