Icon-back-white Menu
Word kapitein bij...

Word kapitein bij Kids Marina

Bekijk alle informatie

Bij Kids Marina voelt elk kind zich een heuse kapitein. Stap in een modelbootje en vaar als stoere stuurman door de miniatuurhaven. Er zijn zeven bootjes gebaseerd op de grote versies in de Rotterdamse haven. Zo is er een politieboot, brandweerboot, havendienstvaartuig, een vrachtschip en ook een meisjesrondvaartboot! Het is verplicht om altijd minstens één volwassene aan boord te hebben. Bij het vaargedeelte is permanent toezicht door een havenmeester, die de maatjes tijdens de vaartocht alles uitlegt over de regels op het water. Het is vanzelfsprekend dat de kinderen bij het inschepen een reddingsvest aankrijgen. Kinderen kunnen bij Kids Marina ook hun feestje vieren. Kids Marina is het ultieme uitje voor zeelui en waterratten!

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 13:00 uur tot 17:30 uur
Op zaterdag, zondag, tijdens schoolvakanties en op feestdagen is Kids Marina elke dag open vanaf 10:00 uur. Bij slecht weer kan de miniatuurhaven gesloten zijn.

Volwassenen: € 12,50
Kinderen: Onbekend
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
Genoemde prijs is de prijs voor een boot en geldt voor vijftien minuten varen. Er kunnen maximaal vier personen per boot varen. De bootjes zijn toegankelijk voor kinderen van drie tot en met veertien jaar.

Adres
Map Pin
Leuvehaven 1a
Rotterdam

In de buurt