Icon-back-white Menu
Speelparadijs - D...

Speelparadijs - De Scheg

Bekijk alle informatie

Zomereditie

Met ruim tienduizend vierkante meter speeloppervlakte verandert Kunstijsbaan De Scheg in de zomer in het grootste overdekte speelparadijs in Gelderland en Overijssel voor kinderen tot en met twaalf jaar! Speel bijvoorbeeld op de buikschuifbaan van 23 meter lang of beleef waterpret, want uit allerlei attracties sproeit water.

Wintereditie

In de winter is het binnenterrein van de kunstijsbaan geopend als winterse speeltuin.De wintereditie van de speeltuin is iets kleiner, maar zeker niet minder leuk. De speeltuin heeft dan een winters tintje en leuke glijbanen, springkussens en andere attracties, zoals De Spitsberg die je zelf kunt beklimmen.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 10:00 uur tot 17:00 uur
In de winter is het binnenterrein van de Kunstijsbaan geopend als winterse speeltuin. In de zomer is de kunstijsbaan een water- en speelparadijs. Let op: niet alle attracties zijn elk seizoen geopend!

Volwassenen: € 0,02
Kinderen: Onbekend
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
Spelen in de winter in de Speelpool is gratis als je ook komt schaatsen op Kunstijsbaan De Scheg. In de zomer mag je gratis spelen in de Speelpool als je ook komt zwemmen in Zwembad de Scheg.

Adres
Map Pin
Piet van Donkplein 1
Deventer

Foto's

In de buurt