Icon-back-white Menu
Rheinturm Düsseldorf

Rheinturm Düsseldorf

Bekijk alle informatie

Wie Düsseldorf bezoekt, kan niet om de beroemde Rheinturm heen. Deze televisietoren steekt met zijn 234 meter een heel stuk boven de rest van de stad uit. Wie de lift pakt naar de panoramadekken op 164,5 en 168 meter hoogte, wordt getrakteerd op een fantastisch uitzicht! Door de schuine ramen kijken bezoekers hier recht naar beneden. Geen pretje als je hoogtevrees hebt! In de Günnewig Bar & Lounge M 168 kun je even rustig bijkomen. Dit is direct de hoogste bar van Duitsland. Iets hoger, op 172 meter, ligt het Günnewig Restaurant Top 180. Hier kun je aanschuiven voor een diner of lunch. Ondertussen draait de toren heel langzaam rond en maakt ieder uur een compleet rondje om zijn as. In de Rheinturm (of Rijntoren) hangt de grootste digitale klok ter wereld.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 10:00 uur tot 24:00 uur
De genoemde openingstijd geldt voor het panoramadek op 168 meter. Deze is op vrijdag en zaterdag open tot 01:00 uur. Deze zelfde tijden gelden voor de Bar & Lounge M 168. Het restaurant Top 180 hanteert andere openingstijden. Check hiervoor de website.

Volwassenen: € 9,00
Kinderen: € 7,00
65+: € 7,00
Peuters: Gratis
Prijs voor kinderen geldt van zes tot en met zeventien jaar. Bij besteding van minimaal €30,00 per persoon in het restaurant of de bar krijg je vijftig procent korting op het toegangskaartje voor de toren.

Adres
Map Pin
Stromstraße 20

In de buurt